Är det slutet eller början? Reflektioner från Partille Cup och Åhus Beachhandboll Festival

Varje år, när sommaren når sin höjdpunkt, finner jag mig själv vid korsningen mellan avslut och en nya start. Partille World Cup och Åhus Beachhandboll Festival markerar för mig antingen slutet eller starten på handbollssäsongen. Det är en tid för reflektion över de otroliga ungdomsturneringarna som utan tvekan är några av säsongens absoluta höjdpunkter.

Dessa turneringar är mer än bara spel; de är en fest av sport, kamratskap och oförglömliga upplevelser. Oavsett om det regnar eller solen skiner, har dessa evenemang allt: tidiga morgnar, sena kvällar, kompishäng, skratt, tårar och allt däremellan.

📸 Glöm inte att återuppleva dessa minnen! Besök mitt Bildarkiv där jag samlat många fantastiska ögonblick från säsongen. Du hittar det här.

När dessa turneringar avslutas och jag packar ihop min utrustning, känns det som om en dörr stängs, bara för att en annan ska öppnas. Nästa gång vi ses vid en handbollsplan, är det troligen inomhus. Säsongen 2024/2025 står för dörren, och jag är säker på att det kommer att skapas lika många härliga minnen då med.

Till dess, håll bollarna pumpade och kamerorna laddade. Vi har många fler ögonblick att fånga!

Föregående
Föregående

Mitt första besök på High Chaparral 🤠🌵

Nästa
Nästa

Vilken utrustning använder jag? En närmare titt på min fotografiska verktygslåda