Fotboll och sommarvärme = Nostalgi och spelglädje

Efter lång tid borta från fotbollsfotograferingen, fick jag äntligen möjligheten att återvända till sidlinjen, beväpnad med kamera och en väderleksrapport som lovade gott. Det var inte bara en återgång till fotbollen, utan också till de svenska sommardagarna som förgyller upplevelsen - där solen lyste klar och stämningen påminde om härliga dagar i parken.

Minnen från barndomens utflykter i det gröna väcktes till liv med en matsäck bestående av renklämma från Polarbröd och en festis. Det var som att stiga in i en tidsmaskin, där smaken av renklämman kunde föra mig tillbaka till en tid då den var höjdpunkten på alla skolutflykter.

Under en intensiv vecka med matcher på torsdag, fredag och söndag, fick jag bevittna hur lagen från Skåne kämpade på planen. FC Rosengård visade varför de befinner sig i toppen av tabellen med en solid prestation, medan Kristianstad DFF stod stadigt i mitten och Trelleborgs FF kämpade för att hålla huvudet över vattenytan i botten av ligan.

Det var inte bara fotbollens dynamik som fångades, utan också de små ögonblicken runtomkring. Ungdomarnas förväntansfulla blickar, publikens jubel och inte minst den traditionella korven som avnjöts i pausen, allt bidrog till den där speciella svenska fotbollsstämningen.

Ett stort tack till alla inblandade för veckan som gav så mycket mer än bara fotboll. Det blev en påminnelse om varför jag älskar detta – att fånga ögonblick av glädje och gemenskap, oavsett om det är på en solig fotbollsplan eller under en utflykt med smörgåsar och renkött.

Med kameran redo och matsäcken packad ser jag redan fram emot nästa fotograferingsäventyr. Den svenska sommaren är kort, men minnena och bilderna vi skapar varar för evigt. Vi ses vid nästa match!

Föregående
Föregående

Golden League i Volleyboll

Nästa
Nästa

Föreviga dina viktigaste stunder med Dalecarlia Photo